طرز تهیه سوپ لوبیا سفید خوشمزه و خانگی
سوپ لوبیا سفید از سوپ های خوشمزه و مجلسی کشورمون می باشد و همان طور که از نام این سوپ مشخص است در پخت آن از لوبیا سفید استفاده می شود. شما می توانید با این آموزش ساده آشپزی سایت پریسا، سوپ لوبیا سفید خوشمزه برای 4 تا 5 نفر درست کنید.
مراحل تهیه و پخت سوپ لوبیا سفید
1. برای شروع پخت، ابتدا لوبیا را چند ساعت قبل خیس می کنیم و با مقداری آب می گذاریم تا پخته شود. سپس در یک قابلمه مناسب گوشت را یک یا دوتکه کرده و پیاز نگینی خرد شده و کره را اضافه می کنیم. قابلمه را روی گاز می گذاریم و با شعله خیلی ملایم تفت می دهیم تا گوشت کمی تغییر رنگ دهد.
2. بعد پوست گوجه فرنگی را گرفته و رنده می کنیم و به قابلمه می ریزیم و دوباره تفت می دهیم. یک حبه سیر و مقداری هم زردچوبه را به قابلمه اضافه می کنیم. یک لیوان آب می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت با حرارت ملایم کامل بپزد.
3. در ادامه ساقه کرفس، هویج و کدو را جداگانه به صورت نگینی خرد می کنیم و هر کدام را جداگانه بخارپز می کنیم و بعد از اینکه گوشت پخته شد، لوبیا سفید، هویج، کرفس و کدوی پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
4. اگر آب سوپ کم بود، به اندازه کافی آب می ریزیم و نمک غذا را چک می کنیم. بعد درب قابلمه را می گذاریم تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند و سوپ کاملا جا بیفتد.
5. در آخر، بعد از اینکه مواد سوپ پخته شد، رشته سوپ را بهش اضافه می کنیم و بعد از پنج دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و جعفری خرد شده و نعنا را روی سوپ می ریزیم تا با بخار داخل قابلمه، جعفری و نعنا بخارپز شود.
6. حالا سوپ آماده شده را در ظرف می کشیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ لوبیا سفید خوشمزه لذت ببرید.
نکات درست کردن سوپ لوبیا سفید
توجه داشته باشید اگر می خواهید داخل سوپ سبزیجات اضافه کنید، همیشه سبزیجاتی مانند هویج و کدو سبز و...را از قبل بخار پز یا آب پز کنید و در آخر بریزید. چون گوشت زمان زیادی برای پخت می برد و تا این مدت سبزیجان له می شود.
برای مصرف کودکان می توانید سوپ را له کنید.
منبع : سوپ لوبیا سفید همچنین بیبنید : طرز تهیه رشته پلو با مرغ و طرز تهیه دسر دبل چاکلت