دسر دبل چاکلت

طرز تهیه دسر دبل چاکلت خوشمزه مرحله به مرحله

دسر دبل چاکلت از دسرهای خوشمزه و خوش طعم جهانی می باشد و هم اکنون در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران و ترکیه پخت این دسر خوشمزه رواج دارد. در ادامه با طرز تهیه طرز تهیه دسر دبل چاکلت خوشمزه مرحله به مرحله با سایت آشپزی پریسا همراه باشید.

مواد لازم برای دسر دبل چاکلت

  • شیر پرچرب ۲۵۰ گرم
  • شکلات تلخ یا شیری ۴۰۰ گرم
  • خامه ی قنادی ۳۷۰ گرم
  • ژلاتین مس ۸۰ گرم

ژلاتین مس

  • پودر ژلاتین ۲۰ گرم
  • آب ۸۰ گرم
  • گاناش:
  • خامه ۸۰ گرم
  • شکلات ۵۰ گرم

مراحل طرز تهیه دسر دبل چاکلت

در ابتدا باید ژلاتین مس درست کنیم، به این صورت که پودر ژلاتین رو روی آب میریزیم و روی بخار کتری ژلاتین رو ذوب میکنیم

این مخلوط حتما باید ۱۲ ساعت توی یخچال بمونه و بعد به اندازه ای که توی رسپی مشخص شده، وزن کنیم و استفاده کنیم

شیر رو روی حرارت میذاریم، همین که جوش اومد ژلاتین مس و شکلات رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه

کنار میذاریم تا خنک بشه

خامه ی قنادی رو کمی فرم میدیم و مخلوط شکلات رو بهش اضافه میکنیم و توی قالب میریزیم

به دلخواه میتونید از گاناش برای تزئین استفاده کنید

به این صورت که خامه رو روی حرارت بذارید همین که خواست جوش بیاد حرارت رو خاموش کنید و شکلات رو اضافه کنید

نکات مهم دسر دبل چاکلت

  • اگه از قالب سیلیکونی استفاده میکنید، حتما باید دسر توی فریزر باشه و یخ بزنه تا بتونید از قالب خارج کنید.
  • اگه از قالب پلاستیکی استفاده میکنید، توی یخچال بذارید تا ببنده
  • برای طعم بهتر دسر از خامه ی کاکائویی یا خامه ی نسکافه ای استفاده کنید
  • میتونید از خامه هایی که قبلا فرم دادید و توی فریزر مونده استفاده کنید
  • حتما گاناش رو یه مقدار توی محیط بذارید تا غلظت بگیره و بعد روی دسر بریزید.